Millennium Bank ar putea sa fie achizitionata de catre Raiffeisen Bank, au declarat surse bancare citate de cotidianul Bursa. Principalul punct de atractie al bancii il reprezinta portofoliul de clienti, care include mai multe companii portugheze care au operatiuni in tara noastra, precum si Posta Romana.

Reprezentantii grupului financiar portughez au precizat pentru Bursa ca, pentru moment, nu doresc sa comenteze daca exista un termen limita pentru depunerea ofertelor pentru operatiunile din tara noastra.

Banca portugheza Millennium BCP spera sa gaseasca in acest an un cumparator pentru subsidiara din Romania, desi termenul limita convenit cu Comisia Europeana pentru vanzare este iunie 2015.

Vanzarea subsidiarei din Romania a fost convenita vara trecuta cu reprezentantii Comisiei Europene, in cadrul unui program de restructurare si recapitalizare.

“Termenul limita pentru vanzare este mai lung, iunie 2015, dar ar trebui sa o efectuam mai devreme, nu mai tarziu. Este rezonabil sa anticipam ca vanzarea va avea loc in 2014, insa nu este sigur”, a declarat directorul general al grupului Millennium BCP, Nuno Amado, la finalul lui 2013.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)