Revista financiara Global Finance a decernat Raiffeisen Bank premiul “Cea mai buna banca” in Romania. De asemenea, publicatia a oferit grupului austriac Raiffeisen Bank International AG (RBI) distinctia “Cea mai buna banca in Europa Centrala si de Est”.

RBI a fost desemnata pentru a saptea oara la rand cea mai buna institutie de credit, premiul fiind primit de noua ori in ultimii zece ani.

Alaturi de Romania, filialele Raiffeisen Bank International din Albania, Bosnia si Hertegovina, Kosovo si Serbia au mai primit premiul pentru “Cea mai buna banca”.

“Faptul ca am primit pentru a saptea oara la rand aceasta distinctie atesta performantele noastre remarcabile, mai ales in conditiile crizei financiare”, a precizat Herbert Stepic, CEO RBI.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)