Utilizatorii Raiffeisen Online care nu dețin încă un card de credit și sunt eligibili pot să aplice direct, online, pentru un card de cumpărături, prin intermeidul unei aplicații lansate de Raiffeisen, a comunicat astăzi banca.

„Avantajul major al acestui flux de pe platforma Raiffeisen Online este că cei care doresc un card de credit pot să aplice de oriunde și oricând, iar tot procesul de emitere se desfășoară în mediul digital”, spune Gabriel Chenescu, manager card de credit la Raiffeisen Bank.

Ridicarea cardului de credit în format fizic, cu PIN-ul aferent va avea loc într-o agenție Raiffeisen Bank aleasă de client. Printr-un sms deținătorul cardului de credit emis online va fi informat când poate să îl ridice.

Raiffeisen Bank este lider pe piațta cardurilor de credit în România cu peste 450.000 de carduri de credit emise și utilizate de clienți zi cu zi, preponderent la cumpărături. În primele 6 luni ale acestui an, volumul tranzacțiilor efectuate cu cardul de credit Raiffeisen Bank a crescut cu peste 15% față de primele 6 luni ale anului trecut, iar valoarea cumpărăturilor efectuate în rate făra dobândă cu peste 20%.

Raiffeisen Bank deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, 100.000 IMM-uri și  5.600 de companii. Rețeaua băncii în România numără 466 de unitati, peste 1.200 de ATM-uri, aproximativ 18.000 de EPOS-uri și 164 de MFM (automate multifuncționale).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)