Raiffeisen Bank, în parteneriat cu G4S, oferă o soluție flexibilă de gestionare a cash-ului, adaptată nevoilor fiecărui client. Echipamentul Cash 360 se instalează direct la sediul companiei și reprezintă soluția potrivită pentru orice afacere care colectează zilnic sume mari de cash. Informațiile despre sumele depuse sunt disponibile online, compania putând accesa datele prin intermediul unei aplicații specifice.

Gestionarea zilnică a numerarului din încasări rămâne o provocare pentru retaileri, pentru firme de curierat sau cele de distribuție prin agenți de vânzări. În era digitalizării, companiile sunt interesate de soluții pentru eficientizarea proceselor și implicit de optimizare a costurilor.

“Cash-ul generează costuri mari, venituri mici și presupune risc semnificativ de securitate. Aceste minusuri pot fi compensate prin utilizarea echipamentelor Cash 360, cu funcțiuni complexe care susțin creșterea productivității pe întreg procesul – de la punctele de vânzare până la depunerea în contul bancar” a declarat Florentina Stilu, director Cash Management la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este constant interesată de promovarea produselor noi, personalizate în funcție de nevoile clienților și recomandăm această soluție concepută în parteneriat cu G4S, care oferă servicii complete – asigură  monitorizarea, intreținerea tehnică, golirea aparatelor etc.

Soluția CASH360 este parte a strategiei companiei G4S Cash Solutions România de diferențiere prin calitatea serviciilor. “Vom continua să inovăm, să ne consolidăm poziția de lider și să oferim clienților noștri toate beneficiile apartenenței G4S România la cel mai mare furnizor mondial de soluții de cash management” declară Dan Dumitru Popescu, Director General, G4S.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)