Johann Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: ”Apreciem foarte mult aceste premii”

Raiffeisen Bank a fost declarată “Cea mai bună bancă” din România de către prestigioasele publicații Global Finance și EMEA Finance, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit. De asemenea, EMEA Finance a desemnat Raiffeisen Bank “Cea mai bună bancă de investiții” în 2020 din România.

Banca-mamă, Raiffeisen Bank International a fost declarată “Cea mai bună bancă din Europa Centrală și de Est” și “Cea mai bună bancă din Austria”. În plus, băncile din Belarus și Bosnia și Hertegovina au fost declarate, la fel, “Cele mai bune bănci” din piețele lor.

“Apreciem foarte mult aceste premii, deși feedback-ul clienților rămâne cel mai bun barometru în evaluarea activității noastre. Ne ajută însă și competiția cu colegii noștri bancheri pentru a avea un tablou complet și o confirmare valoroasă a calității muncii noastre” a spus Johann Strobl, CEO Raiffeisen Bank International.

Raiffeisen Bank susține dezvoltarea antreprenoriatului autohton fiind unul dintre cei mai importanți finanțatori ai companiilor românești de peste 20 de ani. Cu o prezență în țară în 8 centre regionale pentru corporații și o echipă dedicată companiilor mari și medii in București, banca deține un portofoliu de peste 2 miliarde de euro în finanțări acordate corporațiilor. Transformarea continuă, îmbunatațirea experienței digitale a clienților și adaptarea la noile cerinte ale pieței sunt parte din misiunea băncii, devenind un partener recomandat al companiilor locale.

În ultimii ani, Raiffeisen a intensificat procesul de simplificare și transformare digitală, dezvoltând o serie de soluții digitale de creditare, plăți online și cu dispozitive mobile care să răspundă nevoii clienților de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricând.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienți persoane fizice, 99.000 de IMM-uri și 5.750 de companii mari și medii. Peste 870.000 clienți digitali folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are 4.900 de angajați și o rețea de peste 333 de agenții în toată țara, aproximativ 720 de ATM-uri, 380 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 23.500 de POS-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)