Grupul Raiffeisen Bank International (RBI) a fost desemnat: “Cea mai bună bancă din Europa Centrala și de Est” și “Cea mai bună bancă” din Austria de către publicația internațională EMEA Finance.

Practic, Raiffeisen Bank International a primit numeroase premii de la Global Finance și EMEA Finance. În cadrul premiilor „The World Best Banks 2020” (Global Finance), RBI a fost desemnată „Cea mai bună bancă din Europa Centrală și de Est”. Este a 13-a oară din 2004 când RBI primește acest titlu din partea publicației financiare. Mai mult, filialele RBI din Croația și Ucraina au fost primit distincția „Cea mai bună bancă” în țările respective.

În cadrul “Europe Banking Awards 2019” al EMEA Finance, RBI a primit un total de 23 de premii. Revista financiară a onorat și RBI drept „Cea mai bună bancă din CEE și CSI” și a făcut-o pentru a cincea oară consecutiv. În plus, EMEA Finance a selectat RBI și băncile sale subsidiare drept „Cea mai bună bancă” în Austria, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Ungaria, Kosovo, România, Serbia, Slovacia și Ucraina. Subsidiarele din Albania și Rusia au fost selectate drept „Cea mai bună bancă străină”.

Totodată, în Austria, Belarus, Republica Cehă și România, subsidiarele Raiffeisen Bank au primit și distincția „Cea mai bună bancă de investiții” din partea EMEA Finance. Filialele Raiffeisen Bank din Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria au primit titlul de „Cea mai bună bancă privată” în țările respective, iar Raiffeisen Capital Management a fost catalogat „Cel mai bun administrator de active” din Austria.

“Aceste premii și în special frecvența cu care ne-au fost acordate înseamnă foarte mult pentru noi. Distincțiile confirmă corectitudinea orientării noastre strategice, precum și calitatea gamei noastre de produse și, prin urmare, angajamentul și profesionalismul angajaților noștri”, a declarat Johann Strobl, CEO Raiffeisen Bank International.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)