Prestigioasa revista “Global Finance” a desemnat Raiffeisen Bank “Cea mai buna bancă în Romania”, în cadrul competiției pe care o organizeaza anual sub titlul “Cele mai bune banci din lume 2018”.

Raiffeisen Bank International a fost de asemenea desemnata “Cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est.

Raiffeisen Bank International a primit premiul de „Cea mai buna bancă din Europa Centrala şi de Est” de către Revista “Global Finance” în cadrul concursului “Cel mai bună bancă din lume în 2018”. Premiul  este acordat pentru a douăsprezecea oară în ultimii 15 ani.
Alte trei subsidiare ale RBI au castigat titlul de „Cea mai buna banca” din tarile in care activeaza, respectiv cele din Bosnia și Herțegovina, Slovacia și Ucraina.

“Premiul” cea mai bună bancă din Europa Centrală și de Est este atât o onoare, cât și o misiune de a ne continua eforturile de calitate și de a oferi servicii și produse de primă clasă în întreaga regiune” a declarat Johann Strobl, CEO al
Raiffeisen Bank International.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)