Grupul austriac Raiffeisen Bank International (RBI) este interesat de achizitia portofoliului de retail, corporate si private banking al Citibank Romania, relateaza  cotidianul austriac der Standard. Oficialii Raiffeisen Bank au evitat sa comenteze informatia.

Citibank Romania a anuntat la inceputul lunii decembrie a anului trecut ca a luat decizia strategica de a se concentra pe segmentul dedicat persoanelor juridice, in timp ce in cazul portofoliului de retail va fi luata in considerare o posibila vanzare.

In 2010, subsidiara din Cehia a Raiffeisen Bank a preluat portofoliul de credite de retail al Citibank  din Praga , cu o valoare de 29,2 milioane de euro. La acea vreme, oficialii bancii austriece aratau ca Raiffeisen Bank se afla contionuu in cautarea unor oportunitati pentru accelerarea cresterii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)