Cristian Sporis va prelua functia de vicepresedinte pentru Corporate Banking al Raiffeisen Bank incepand cu data de 6 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Sporis, 36 de ani, a fost, din februarie 2012 pana acum, secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice. El a facut parte din echipa Raiffeisen Bank din anul 2002, conducand Trezoreria bancii in perioada 2003 – februarie 2012.

« Sunt multumit ca un membru foarte valoros al echipei noastre de management se intoarce in banca. Cristian este un bancher apreciat si respectat pe piata si sunt convins ca va conduce cu succes divizia noastra de Corporate Banking », a declarat Steven van Groningen, Presedinte si CEO al Raiffeisen Bank.

Cristian Sporis este licentiat in Banci, Burse de Valori si Analiza Financiara la Academia de Studii Economice Bucuresti, iar din 1998 a lucrat in departamentele de creditare si trezorerie ale mai multor banci de pe piata romaneasca.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)