Tinerii antreprenori cu varste intre 25 si 35 de ani, care vor sa isi duca businessul la urmatorul nivel, sa devina lideri mai buni si implicit sa isi conduca echipa mai bine, Raiffeisen Bank ofera credite de leadership nerambursabile. Banca ofera credite 995 de euro pentru participarea la LEADERS Academy.

Raiffeisen Bank ofera credite de leadership nerambursabile antreprenorilor care cred ca leadershipul le poate transforma businessul. Finantarea este oferita pentru participarea la programul LEADERS Academy (editia a 9-a | 11-17 iunie 2016) si acopera pana la 50% din taxa de participare.

De ce vrem sa te sprijinim?
Pentru ca e nevoie de antreprenori autentici, integri, vizionari, responsabili si entuziasti, dar si pentru ca leadershipul e un proces continuu, care are puterea de a duce un business catre success. Absolventii celor 8 editii Leaders Academy o demonstreaza.
Leaders Academy este un program de leadership neconventional, bazat pe practica. Se desfasoara anual si include simulari de business reale coordinate de antreprenori romani de succes, activitati exprientiale inspirate din armata si coordonate de Fortele Terestre Romane, teatru, intalniri cu lideri din diverse domenii si coaching de grup.
Printre facilitatori se numara: Dragos Anastasiu, fondatorul Eurolines; Daniel Bichis, Competent Consulting si Rodica Obancea, Coach.

Cum se aplica?
Mai intai ii contactezi pe partenerii nostri, prin email, catre adelina@leaders.ro sau telefon, la 0722193066. Ii convingi ca ai nevoie de Leaders Academy si de sprijin financiar pentru a participa, iar dupa ce aplicatia ta va fi evaluata, vei afla daca si cu cat poti fi finantat.
Fii liderul echipei tale si du-ti businessul catre succes!
Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe www.leadersacademy.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)