Raiffeisen Bank a lansat o campanie promotionala la creditele pentru nevoi personale in lei, scazand dobanzile cu 3,25%, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Astfel, dobanda imprumuturilor de nevoi personale in lei coboara pana la 9,75% pe an.

„Creditam din ce in ce mai mult in moneda nationala, iar creditele pentru nevoi personale sunt 100% acordate in lei. Acum venim in intampinarea nevoilor clientilor cu o varianta avantajoasa de creditare in lei pe o perioada de cinci ani cu o dobanda de 9,75% pe an. In plus, pentru clientii de casa oferim sansa de a castiga premii atractive, prin tragere la sorti, in fiecare zi pana in 16 mai 2014” a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail, Raiffeisen Bank.

Acordarea unui astfel de credit dureaza 24 de ore, pe baza urmatoarelor documente: adeverinta de venit, cartea de identitate si o factura de utilitati.

Raiffeisen Bank incurajeaza utilizarea canalelor alternative de tranzactionare – Raiffeisen Online, Smart Mobile, PDF, POS, Plati facturi la ATM, Raiffeisen Direct si SmarTel.

Raiffeisen Bank este o banca universala de top si are in prezent aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.500 de companii. Reteaua Raiffeisen Bank numara 526 de unitati, o retea de peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri. Raiffeisen Bank este lider pe piata cardurilor de credit pentru persoane fizice cu peste 400.000 de carduri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)