Raiffeisen Bank reduce incepand de astazi dobanzile la creditele de consum negarantate (Flexicredit), acordate in lei (dobanda fixa) cu 1%. Aceasta scadere a dobanzilor se adauga ofertei promotionale deja existente, prin care orice credit contractat pana la sfarsitul lunii iulie 2013 are comisioane de analiza si de administrare zero. In plus, Raiffeisen Bank continua sa isi recompenseze clientii „de casa” (cei care isi incaseaza venitul intr-un cont deschis la banca) cu o reducere de dobanda de inca 1%, fata de cea standard.

Astfel, de exemplu, pentru un imprumut de 15.000 de lei, DAE este de14,93% pe termen de 5 ani cu o rata lunara de 349 lei (suma totala de plata este de 20.941 lei)*

„Raiffeisen Bank face un pas in directia iefinirii creditelor in lei, un pas firesc, in conditiile in care si dobanda de politica monetara ne asteptam sa aiba un trend de scadere. Cred ca anul acesta vom vedea scadere la dobanzi atat pentru depozite cat si pentru credite, dar nu va fi o scadere agresiva, ci una treptata. In concluzie, ne-am propus sa facilitam accesul clientilor nostri la credite printr-o scadere graduala a dobanzilor si sa consolidam relatia cu acei clienti care aleg sa-si incaseze veniturile in conturi Raiffeisen Bank, acordand o reducere suplimentara de dobanda. Pe termen limitat am eliminat si comisioanele la creditul de nevoi personale, astfel incat singurul cost sa fie dobanda“, a spus Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)