Agentie Raiffeisen Bank

Odată cu venirea primăverii, Raiffeisen Bank și-a actualizat oferta de economisire în lei și valută (EUR, USD) pentru clienții persoane fizice. Veți găsi dobânzile la depozitele de 3 luni în EUR de 2% pe an, cele la depozitele în lei de până la 7,5% pe an și de până la 3,25% la depozitele în USD, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Totodată, pentru a da tuturor clienților posibilitatea de a-și crea un fond de urgență și de a-și diversifica portofoliul de economisire, sunt disponibile multiple variante de maturități. De asemenea, sumele minime pentru deschiderea unui depozit la termen sunt de doar 500 lei, respectiv 200 EUR/USD.

“Am actualizat oferta de economisire cu dobânzi atractive la depozitele la termen în lei, EUR și USD pentru că ne dorim să protejam economiile clientilor noștri de procesul inflaționist. Oferim dobânzi de 7,5% pe an la depozitele la termen în lei, de 2,25% pe an la depozitele la termen în euro și de 3,25% pe an la depozitele la termen în USD. În plus am inclus în oferta noastră și maturitatea de o lună la depozitele în euro, cu o dobândă avantajoasă de 1,1% pe an.

Îi încurajăm pe clienți sa facă primii pași spre economisire și să-și creeze un fond de urgență, reprezentând între 3 și 6 venituri lunare, sumă ce poate acoperi cheltuielile neprevăzute. Susținem aplicarea principiului “platește-te pe tine mai întâi!”, concept simplu și ușor de urmat de oricine: înainte de orice cheltuiala, intre 15% si 25% din venitul lunar e bine să meargă către economisire.” a spus Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank.

Planificarea financiară personală face parte din strategia noastră de a fi cei mai buni consultanți pentru clienți și pentru nevoile lor financiare. Oferta de economisire pentru persoane fizice este disponibilă 100% în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)