Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung, adaugand o noua caracteristica depozitelor la termen lung de 18, 24 si 36 de luni. In cazul lichidarii anticipate a unui astfel de depozit, clientul este recompensat cu o dobanda proportionala cu perioada de la constituire pana la lichidare, se arata intr-un comunicat de presa remis de Raiffeisen Bank.

Astfel, in cazul unui depozit la termen de 36 luni, daca lichidarea are loc intre 12 si 24 luni de la constituire, clientul primeste rata de dobanda a unui depozit la 12 luni. Daca lichidarea are loc dupa 24 luni, clientul primeste rata de dobanda a unui depozit la 24 luni. In aceste conditii, chiar daca depozitul este lichidat inainte de scadenta, clientul primeste cea mai mare parte a dobanzii acumulate.

In noiembrie 2012, Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro. Economisind pe termen lung, clientii beneficiaza de rate de dobanda fixe, superioare depozitelor pe termene mai scurte, in conditiile unei piete in care ratele de dobanda pentru produsele de economisire au fost  intr-o continua scadere.

Dobanzile la depozite atat pentru personae fizice cat si pentru personae juridice, valabile in prezent, le gasiti accesand link http://www.raiffeisen.ro/dobanzi-depozite.

“Prin noua functionalitate a acestor depozite, Raiffeisen Bank reconfirma dorinta de a dezvolta parteneriate pe termen lung cu clientii sai. Un client care pana acum obisnuia sa economiseasca la termen de 12 luni, acum are posibilitatea sa aleaga termene mai lungi fara teama ca va pierde integral dobanda acumulata in cazul in care va avea nevoie sa lichideze anticipat depozitul”, a declarat Catalin Munteanu, Director Executiv Aria Clienti Persoane Fizice.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)