Raiffeisen Bank lanseaza a cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea, cu un buget total de 100.000 euro. Concursul online de proiecte de responsabilitate sociala este primul de acest gen sustinut de o banca din Romania. In decizia de finantare, voturile publicului vor conta in proportie de 50%.

S-a lansat a cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Concursul online de proiecte comunitare are loc anul acesta in perioada 1 iulie-11 septembrie pe blogul www.raiffeisencomunitati.ro la sectiunea Program de Granturi.

Cele mai bune 10 proiecte comunitare vor primi cate o finantare de 10.000 de euro, valoarea totala a finantarilor oferite de Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati fiind de 100.000 euro.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate sociala de pe piata bancara din Romania. Scopul sau este sa sprijine organizatiile – eligibile in conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea – care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe din domeniile educatie financiara,  ecologie urbana, servicii sociale si de sanatate in beneficiul comunitatilor unde Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Programul de Granturi se va desfasura in perioada 1 iulie – 11 septembrie in doua etape:

  • 1 iulie – 1 august 2015 (inclusiv) – depunerea propunerilor de proiecte

Această etapă e urmată de o perioadă de evaluare internă a propunerilor, urmând ca lista propunerilor de proiect finaliste să fie anun]at` la data de 17 august 2015.

  •  17 august  – 11 septembrie – votarea de către publicul larg și jurizarea internă

Lista proiectelor câștigătoare va fi anunțată până la data de 16 septembrie 2015, după verificarea și validarea de către Raiffeisen Bank S.A. a voturilor înregistrate.

Programul se desfasoara pe platforma Raiffeisen Comunitati, sectiunea “Program de granturi”- www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/. Aici se afla regulamentul de desfasurare a programului, care contine etapele programului, criteriile de eligibilitate si selectie a propunerilor de proiect etc.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati in editiile anterioare:

  • peste 1.500 de proiecte inscrise
  • 79 proiecte castigatoare
  • Peste 15.000 de beneficiari directi
  • Peste 175.000 de voturi pentru proiectele finaliste

Pe 1 iulie au inceput inscrierile in cursa pentru obtinerea unei finaintari, cei care doresc sa dezvolte si sa implementeze un proiect de responsabilitate sociala pot depune o propunere de proiect pana pe 1 august 2015.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)