Raiffeisen Bank se implica in calitate de partener in evenimente importante ale anului 2015 sub marca „Impreuna”. Este vorba despre o serie de evenimente artistice, culturale, sportive si educative pe care banca le sustine si la care esti invitat sa participi.

In 2015 banca a ales sa sustina o serie de evenimente marcante precum Festivalul George Enescu, Festivalul de Teatru de la Sibiu, Maratonul International de la Bucuresti, Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), Festivalul de Teatru Independent “Undercloud”.

TIFF este primul eveniment “Impreuna” unde Raiffeisen Bank sustine una dintre cele mai importante sectiuni din program, “Zilele Filmului Romanesc”, in intervalul 5-7 iunie, unde va invitam sa vizionam cele mai noi si mai bune productii de film romanesc (www.tiff.ro).

Evenimentele marca “Impreuna” isi propun sa spuna mai mult despre Raiffeisen Bank ca organizatie, dincolo de relatia client – banca. Evenimentele “Impreuna” si calitatea lor reflecta dorinta Raiffeisen Bank de a aduce oamenii impreuna, de a oferi calitate si de a schimba lucrurile in bine, acolo unde ne aflam.

Promovarea artei, artistilor si a culturii romanesti este o practica de traditie pentru Raiffeisen Bank. Incurajam talentele, cultivam apetitul pentru cultura si consolidam reputatia artistilor din Romania.

Despre activitatile, proiectele si rezultatele Raiffeisen Bank in aceste domenii puteti afla mai multe informatii din raportul CSR pe care banca il publica an de an pe www.raiffeisen.ro/despre-raiffeisen-bank/rapoarte-anuale.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)