Deltatel accesează un credit în valoare de 5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank SA, garantat în proporţie de 90% de EximBank

Raiffeisen Bank SA și EximBank au structurat un pachet financiar care securizează necesarul de lichidități pentru activitatea curentă din acest an a companiei Deltatel din Timișoara, unul dintre principalii integratori de sisteme de telecomunicații din Europa de Sud-Est.

Astfel, societatea a beneficiat de un credit în valoare de 5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank SA, garantat în proporţie de 90% de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari.

“Acest pachet financiar ne sprijină în mod consistent în vederea atingerii obiectivelor noastre ambițioase. Deltatel este o companie dinamică, în continuă transformare. În ciuda pandemiei, noi ne-am ambiționat să nu batem pasul pe loc și încercăm să fructificăm fiecare oportunitate. În acest sens, ne-am diversificat paleta serviciilor și am investit într-o nouă linie de business: IoT and Smart Solutions. În prezent, portofoliul nostru cuprinde 4 linii de business: Telecom, Software, IoT și Utility Management.

Prin intermediul rețelei noastre de parteneri și având proiecte în 17 țări europene, venim în sprijinul clienților noștri cu soluții complet personalizate, care sporesc gradul de eficiență al operațiunilor prin automatizarea unor funcții critice și care creează un mediu de lucru mai sigur pentru angajații clienților noștri”, afirmă Gelu Crasnic, CEO Deltatel, într-un comunicat de presă.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)