Peste 300 de agenti de marketing – angajati ai Raiffeisen Bank, din 70 de agentii mari ale bancii – au fost autorizati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara sa distribuie fondul de pensii facultative „Raiffeisen Acumulare”, administrat de Raiffeisen Asset Management.

“Raiffeisen Acumulare” este fondul de pensii facultative al grupului Raiffeisen in Romania si a fost lansat in iulie 2008. Fondul a inregistrat un randament de la lansare de 115%.*

De asemenea, incepand cu 1 octombrie 2018, comisioanele de administrare ale fondului vor fi scazute de la 4% la 1,5% din sumele virate si 0,15%/luna din valoarea activului net.

„In cei 10 ani de la lansare, fondul de pensii facultative „Raiffeisen Acumulare” este un etalon de performanta si stabilitate, intre produsele din portofoliul nostru. Credem ca a venit momentul sa-l facem mult mai accesibil prin extinderea retelei de distributie, dar si prin reducerea semnificativa a comisioanelor. Cu totii dorim sa ne bucuram de viata si la pensie, iar Raiffeisen Acumulare poate fi fondul din oferta noastra cu cel mai mare impact social pentru investitorii nostri. Constientizarea acestui impact inseamna pentru noi, membrii echipei care ne ocupam de acest fond, responsabilitatea de a genera un nivel de performanta peste medie, ceea ce am si dovedit in cei 10 ani” a spus Razvan Szilagyi CEO Raiffeisen Asset Management.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)