Raiffeisen Bank initiaza transformarea digitala ca raspuns la nevoile in schimbare ale clientilor sai. Pentru a raspunde acestora intr-un nou mod, banca a decis sa inceapa procesul de schimbare din interior, imbunatatind modul in care angajatii sai comunica si colaboreaza. Primul pas al acestei initiative a fost acela de a utiliza Google Apps for Work ca solutie e-mail, de stocare si partajare a documentelor, impreuna cu introducerea unei noi retele sociale si imbunatatirea accesului de pe telefonul mobil prin intermediul Android for Work. Raiffeisen Bank este prima banca romaneasca care trece la Google.

Nevoile clientilor bancilor au evoluat semnificativ in ultimii ani: un procent semnificativ dintre acestia folosesc laptopuri sau dispozitive mobile pentru a-si accesa conturile de oriunde, oricand. In acelasi timp, asteptarile lor de la banci sunt ca acestea sa fie mai flexibile in ceea ce priveste comunicarea, raspunsul la solicitari sau oferta de produse si servicii. Utilizarea Google Apps for Work le permite angajatilor Raiffeisen sa colaboreze in timp real la realizarea unor documente, sa impartaseasca bune practici si sa comunice mai eficient. Iar Android for Work le permite sa fie si mai productivi prin intermediul telefonului mobil.

Google Apps for Work este o suita de instrumente de colaborare in cloud, care include Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs, precum si reteaua enterprise  de socializare Google+. Toate mesajele e-mail, intalnirile din calendar, documentele si multe alte informatii create in Google Apps sunt foarte usor accesibile prin intermediul oricarui computer sau device mobil acceptat.

Saptamana trecuta, Raiffeisen Bank si-a lansat noul site 

“Trecerea la Google Apps este un pas catre transformarea noastra digitala, scopul fiind acela de a schimba modul in care angajatii Raiffeisen Bank lucreaza si isi sprijina clientii.”, a declarat Carl Rossey, Vicepresedinte Operatiuni si IT, Raiffeisen Bank. “Am convingerea ca introducerea noilor instrumente colaborative ne va ajuta sa accesam mai rapid informatiile, sa impartasim cunostinte si sa facem trecerea de la cooperare la colaborare.”

Implementarea Google Apps for Work pentru toti cei peste 5.400 de angajati ai Raiffeisen Bank a durat doar 90 de zile si s-a realizat cu ajutorul Netmail, Google for Work Premier Partner. “Pentru noi a fost o placere sa colaboram cu un client atat de dedicat cum este Raiffeisen Bank Romania,” a spus Bohuslav Dohnal, CEO Netmail. “Managementul Raiffeisen a explicat cu claritate nevoia companiei de a se transforma, iar sprijinul lor sustinut si comunicarea permanenta cu angajatii au contribuit decisiv la succesul implementarii Google Apps.”

“O caracteristica importanta a Google Apps for Work se refera la capacitatea acestor aplicatii de a conecta oameni si tehnologii.” a adaugat Boris Georgiev, Head of Google for Work – CEE, Russia & CIS. “Astfel de tehnologii sustin schimbarea culturii organizationale prin intermediul colaborarii si al experientelor digitale placute pentru clienti si angajati. ”

“Raiffeisen Bank este un brand important pe piata financiara din Romania si ne bucuram ca avem ocazia de a colabora.”, a adaugat Dan Bulucea, Country Manager, Google Romania. “Faptul ca banca a facut trecerea la Google demonstreaza ca Google Apps for Work si Android for Work sunt instrumentele perfecte pentru companiile mari.”

a

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)