Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca in noaptea de sambata spre duminica  (25-26 august), in intervalul 23.00-03.00 serviciul Raiffeisen Online (Internet banking) si serviciul Smart Mobile (mobile banking) NU vor fi indisponibile pentru utilizare, datorita unor manevre tehnice de mentenanta. De asemenea, sistemul de carduri si retelele bancii de ATM-uri si POS-uri vor fi afectate in dimineata de duminica 26 august, pentru aproximativ o ora in intervalul 01:00 si 2:00AM.

Raiffeisen Bank is scuze tuturor clientilor pentru eventualele neplaceri cauzate.

Pentru asistenta, detinatorii de card pot suna la 021.323.95.42,  utilizatorii serviciilor Smart Mobile   si Raiffeisen Online la 021 306 5555 si 021 306 5556 sau pot trimite mesaje pe adresele de mail: centrala@raiffeisen.ro si online@raiffeisen.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)