Raiffeisen Bank impreuna cu compania UCMS au lansat un nou serviciu pentru clientii care aplica pentru un credit – emiterea adeverentelor de venit automat, daca angajatorul are aplicatia de payroll UCMS cu aceasta optiune. Practic, clientul vine la banca, aplica pentru un credit apoi, daca acesta utilizeaza aplicatia UCMS si isi da acordul pentru accesarea datelor sale, adeverinta de venit este scoasa automat de catre ofiterul bancar.

“Ideea de a implementa acest serviciu a venit de la departamentele de resurse umane care ne-au sesizat ca pierd foarte mult timp cu emiterea adeverintelor de venit si confirmarea lor telefonica. Astfel, in ultimul an am colaborat cu UCMS Group, firma care ne furnizeaza servicii de payroll, la implementarea unei solutii pentru a elimina adeverintele de venit tiparite necesare in procesul de acordare a unui credit. Acum acesta optiune este gata si poate fi oferita solicitantilor de credit, angajati ai companiilor care folosesc aplicatia de payroll de la UCMS” a spus Mihai Rauta, director executiv Consumer Risc la Raiffeisen Bank.

Prin aceasta aplicatie inovatoare, dezvoltata cu specialistii UCMS Group, interactiunea clientilor cu Raiffeisen Bank se imbunatateste si se simplifica si devine mai rapida. De asemenea, se simplifica activitatea departamentelor de resurse umane si contabilitate ale companiilor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)