Raiffeisen Bank, in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti, lanseaza un studentocard. Banca lanseaza un produs destinat exclusiv studentilor, un card de debit sub sigla Mastercard cu un design special, in editie limitata. Studentocard-ul este emis cu ocazia sarbatoririi centenarului ASE, pe baza parteneriatului dintre cele doua institutii. Cardul va fi emis pe parcursul anului 2013, an in care ASE aniverseaza 100 de ani si organizeaza numeroase evenimente.

Studentocard-ul ofera numeroase avantaje studentilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 26: 0 lei cost de achizitie, 0 lei taxa lunara de administrare, 0% comision de retragere a banilor si 0 lei comision de interogare a soldului la bancomatele Raiffeisen Bank, acces gratuit la serviciul de internet banking si utilizare in tara si strainatate.

„Prin lansarea acestui card – editie limitata, Raiffeisen Bank recunoaste valoarea scolii economice romanesti si Academiei de Studii Economice, institutie care a format an de an generatii de economisti, finantisti sau bancheri. Pentru design-ul special al studentocard-ului am ales sa folosim imaginea binecunoscuta a cladirii ASE, un simbol atat pentru comunitatea academica, cat si pentru cea economica”, a declarat Magda Sandulescu, Director de Dezvoltare si Implementare Strategie Clienti Persoane Fizice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)