Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank i-a nominalizat pe Mircea Busuioceanu (foto dreapta), Chief Risk Officer si Bogdan Popa (foto stanga), Chief Financial Officer ca membri ai Directoratului bancii. Astfel, numarul membrilor Directoratului Raiffeisen Bank ajunge la sapte, asa cum prevede statutul bancii. Mircea Busuioceanu si Bogdan Popa lucreaza la Raiffeisen Bank din anul 2002.

“Noua structura de guvernanta este adecvata provocarilor pe care le avem in fata si sunt foarte multumit ca cei doi noi colegi de Directorat sunt produsul scolii de management Raiffeisen. Ei sunt colegii nostri de mai bine de 10 ani, timp in care si-au demonstrat valoarea si profesionalismul”, a declarat Steven van Groningen, Presedinte si CEO Raiffeisen Bank.

Nominalizarea va deveni efectiva dupa obtinerea autorizarii din partea Bancii Nationale a Romaniei.

Directoratul Raiffeisen Bank are in prezent cinci membri: Steven van Groningen, Presedinte&CEO, James Stewart, Vicepresedinte Divizia Trezorerie si Piete de Capital, Cristian Sporis, Vicepresedinte Divizia Corporatii, Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Divizia Retail si Carl Rossey, Vicepresedinte Operatiuni si IT.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)