Raiffeisen Bank a lansat o noua versiuna a aplicatiei de mobile banking Raiffeisen Smart Mobile 2.0, atat in Apple Store cat si in Google Play. „Am lansat in 2011 prima aplicatie de mobile banking din piata romaneasca, pornind de sugestiile si nevoile clientilor nostri; in fiecare an am adus imbunatiri atat de continut, prin cresterea numarului de operatiuni disponibile, dar mai ales de simplificare a utilizarii ei. In acest an raspundem cerintelor clientilor nostri si aducem o aplicate noua, adaptata complet tabletelor cu sisteme de operare iOS sau Android” a spus Vladimir Kalinov , Vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank Romania

Raiffeisen Bank are cei mai multi utilizatori de internet banking 660.000 si cel mai mare numar de persoane fizice care folosesc Raiffeisen Online – 597.500; a inregistrat cele mai bune rezultate ale serviciului de mobile banking din piata, fiind recompensata cu premii importante pentru dezvoltarea serviciului de internet banking si mobile banking in 2012 (Gala premiilor eFinance).

Raiffeisen Bank isi propune sa incurajeze utilizarea canalelor alternative de tranzactionare – Raiffeisen Online, Smart Mobile, PDF, POS, Plati facturi la ATM, Raiffeisen Direct, SmarTel si in acest sens desfasoara o campania “Viata Fara Cash”.  Mai multe detalii gasiti pe site-ul campaniei www.viatafaracash. ro, precum si pe pagina de facebook a campaniei la adresa: www.facebook.com.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)