Raiffeisen Bank continua diversificarea modalitatilor de plata a facturilor prin implementarea unei solutiei inedite, simple si rapide, in parteneriat cu Orange Romania, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro Aceasta noua optiune permite achitarea facturilor Orange cu un singur click, prin aplicatia de internet banking Raiffeisen Online, fara a mai fi necesara introducerea elementelor din factura.

Clientii Raiffeisen Bank, persoane fizice, utilizatori ai serviciului Raiffeisen Online, accesand meniul „Plati facturi” sau optiunea „Plata instant” din sectiunea „Acasa”, pot efectua plata facturilor Orange, vizualizeaza suma de plata si valideaza codul de abonat cu un singur click, in momentul efectuarii tranzactiei. Solutia permite inclusiv interogarea sumei minime de plata pentru facturile restante, in scopul deblocarii apelurilor.

Pe piata romaneasca este o noutate absoluta, cu multiple avantaje pentru platitori:
· Rapiditate crescuta si simplificarea modalitatii de efectuare a tranzactiei;
· Confirmarea on-line a platii;
· Eliminarea erorilor de tranzactionare, prin validarea prealabila a informatiei de catre Orange Romania;
· Deblocarea rapida a abonamentului Orange ca urmare a facilitatii ce permite achitarea sumei minime de plata si transmiterii informatiilor catre companie in timp real.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 650.000 de utilizatori ai aplicatiei Raiffeisen Online si un portofoliu extins de furnizori de utilitati, iar noua optiune de plata rapida a facturii aduce un plus de valoare si confort pentru toti clientii. Volumele colectate anual de banca ce reprezenta plati de facturi au atins in 2014 suma de 685 milioane de euro, iar peste 65% au fost achitate prin canale electronice.

Banca pune la dispozitia clientilor sai multiple canale electronice de acces la serviciile si produsele sale: Internet banking (Raiffeisen Online), Phone Banking (Raiffeisen Direct), Mobile

Banking (Smart Mobile) sau plata automata a facturilor prin Direct Debit. Principalele avantaje de care beneficiaza clientii care folosesc aceste canale sunt disponibilitatea lor 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 si costurile cu pana la 85% mai mici decat cele de la ghiseu.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)