Raiffeisen Bank si Citibank Romania au incheiat cu succes operatiunile tehnice de migrare a clientilor persoane fizice transferati la Raiffeisen, a anuntat, luni, banca. “In acest moment, clientii persoane fizice transferati pot efectua operatiuni in si din noile lor conturi Raiffeisen Bank, pe toate canalele pe care banca le pune la dispozitia clientilor sai. Astfel, noii clienti au acces la reteaua de 525 de agentii Raiffeisen Bank din toata tara, retelele de ATM-uri (circa 1.100) si POS-uri (peste 11.000) ale bancii; serviciile de internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct) si mobile banking (SmartMobile) sunt accesibile pentru operatiuni 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Utilizatorii de carduri de credit si debit au, de asemenea, acces la programul multishop”, se spune intr-un comunicat al bancii.

Potrivit bancii, tranzactiile efectuate pana la data de 25 octombrie inclusiv, conform programului de lucru anuntat, vor fi reflectate in ultimul extras de cont emis de Citibank Romania, in timp ce operatiunile pe care clientii le-au facut dupa aceasta data se vor regasi pe primul extras de cont ce va fi emis de Raiffeisen Bank.

‘Le spunem bun venit la Raiffeisen Bank clientilor care s-au transferat. Asa cum am spus si in momentul semnarii contractului de preluare a portofoliului de retail al Citibank Romania, am tinut cont de istoricul clientilor in relatia cu Citi si am pregatit oferte personalizate, atat in privinta produselor si serviciilor oferite, cat si a pretului si canalelor de tranzactionare’, a spus vicepresedintele pentru Retail Banking al Raiffeisen Bank, Vladimir Kalinov.

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat in primavara acestui an un acord prin care Raiffeisen Bank preia portofoliul de retail al Citibank Romania. Tranzactia a devenit efectiva la 1 iulie 2013.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)