Prestigioasele publicatii internationale „Global Finance” „Financial Times -The Banker&Professional Wealth Management” si „Euromoney” au desemnat Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania in 2017, potrivit unui comunicat de presa.

Divizia de private banking a Raiffeisen Bank (Friedrich Wilhelm Raiffeisen ) are active de peste 1,2 miliarde euro in administrare in Romania. Serviciile sunt adresate unui numar restrans de clienti, cu averi ridicate, care acceseaza consultanta financiara si beneficiaza de solutii personalizate.

Cele trei premii sunt cele mai importante distinctii acordate segmentului Private Banking, oferite in baza unei analize a serviciilor si produselor oferite clientilor efectuata de  specialisti in domeniu.
“Suntem onorati de recunoasterea primita, doi ani la rand si toate cele trei distinctii, inseamna o responsabilitate mare si o confirmare, in plus pentru noi. Eforturile depuse in vederea consilierii clientilor nostri Private Banking sunt astfel recunoscute atat la nivel local cat si international. Contextul local si international in continua schimbare, noile reglementari, riscurile si oportunitatile ce apar constant si cu mare viteza constituie motive temeinice pentru care un bancher personal bine pregatit si informat inseamna valoare adaugata pentru clientii de Private Banking.

Rolul nostru este acela de a oferi solutii individualizate fiecarui client, cu acces la un univers larg de alternative investitionale, cu expunere globala sau regionala, consultanta financiara oferita sprijinind astfel clientii nostri in indeplinirea obiectivelor financiare. Acesta este angajamentul nostru pe termen lung” a declarat Andra Ion, Director vanzari Friedrich Wilhelm Raiffeisen.
Aceaste distinctii sunt inca o confirmare a calitatii serviciilor oferite de Raiffeisen Bank, dupa ce si in 2016, divizia Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost desemnata “Cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania” de cele trei publicatii financiare internationale: Global Finance, The Banker&Professional Wealth Management si Euromoney.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)