Raiffeisen Bank investeste constant in infrastructura IT si operationala pentru a pune la dispozitia clientilor solutii cat mai rapide si mai eficiente de tranzactionare. Gama de produse si servicii oferite prin canalele bancare proprii e disponibila acum si prin canal SWIFT.

„Vorbim practic de o metoda noua de conectare a corporatiilor cu bancile, o solutie electronica inovatoare numita pe scurt “MA-CUG” (Member Administered Closed User Group). Prin implementarea ei si in Romania, companiile au acces direct la conturi prin reteaua SWIFT.  Clientii cu prezenta regionala extinsa si volum de business semnificativ, derulat prin mai multe banci locale sau prin banci din tari diferite, vor simti clar beneficiile aderarii la noul concept” a declarat Florentina Stilu, director Cash Management, Raiffeisen Bank.

„MA-CUG”  eficientizeaza procesul de comunicare si de gestiune a lichiditatilor unei companii prin utilizarea unei singure ferestre de tranzactionare, indiferent de banca partenera, in conditii de maxima securitate. Costul acestui serviciu este de tip abonament lunar, iar nivelul comisioanelor de tranzactionare negociate cu banca ramane neschimbat.

„Incepem anul cu dorinta de a continua plierea pe nevoile de business ale clientilor, implementand noul serviciu pentru compania multinationala Hochland Romania. Raiffeisen Bank si Hochland Romania au un parteneriat valoros dezvoltat an de an inca din 2001” a declarat Madalina Badea, director executiv Corporatii Multinationale, Raiffeisen Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)