Raiffeisen Bank face inca un pas in sensul incurajarii platilor online, dezvoltand in aplicatia de internet banking Raiffeisen Online un meniu dedicat platii impozitelor si taxelor datorate bugetului general consolidat (bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru șomaj, bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate și Fondului de mediu, bugetele locale), se arata intr-un comunicat de presa remis de Raiffeisen Bank.

Noul meniu de Impozite si Taxe este disponibil inclusiv in aplicatia de mobile banking, Smart Mobile, pentru o accesibilitate si mai crescuta.

Astfel, clientii persoane fizice vor beneficia de urmatoarele avantaje:
* comision zero de plata
* completarea facila a platii, prin selectia din liste predefinite de tipuri de impozite si taxe
* acoperirea intregii liste de primarii, prefecturi și alte instituții publice – inclusiv din mediul rural
* posibilitatea platii in numele altor persoane fizice (de exemplu membrii familiei, colegi, etc)
* primirea Confirmarii electronice dupa efectuarea platii
* posibilitatea salvarii platilor respective ca sabloane, pentru utilizare ulterioara

telefon-raiffeisenPlatitorii, persoane fizice, pot cauta facil in lista cuprinzand 79 de tipuri de impozite si taxe, prin introducerea denumirii sau a codului de buget corespunzator, asa cum apar in instiintarile de plata primite de la organele de impunere. Pentru rapiditate, cele mai uzitate impozite si taxe pot fi selectate printr-un singur click: impozite pe case, terenuri, masini, chirii, activitati independente si taxe de pasaport.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)