Vladimir Kalinov, vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank sprijină cetățenii ucraineni refugiați în România, nevoiți să-și părăsească casele din cauza situației grele din Ucraina, prin acces la servicii bancare esențiale, fără costuri, pentru cardurile lor emise în Ucraina cum sunt: efectuarea de plăți la POS-urile băncii, retrageri de numerar de la ATM/ MFM-urile băncii, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

De asemenea, banca oferă posibilitatea deschiderii unui cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, în orice agenție a băncii, pe baza pașaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide.

“Pentru persoanele refugiate din Ucraina facem toate eforturile să aibă acces la banii lor și să facă plăți în siguranță și fără costuri. De aceea le oferim gratuit cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, cu ajutorul căruia pot face retrageri de numerar gratuite, atât pe teritoriul României, cât și în Uniunea Europeană. De asemenea, retragerile și plățile făcute cu carduri emise în Ucraina la ATM/MFM-urile și POS-urile noastre sunt cu costuri 0.” a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank România.

Raiffeisen Bank are peste 2,22 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 1.100 ATM-uri, 450 mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 25.600 POS-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)