Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD 2015 – editia a VIII a – va avea loc intre 22-31 august la Muzeul Taranului Roman si va fi o experinta complexa pentru consumatorii de cultura: spectacole de teatru, spectacole-lectura, lansari de carte, conferinte, ateliere, o terasa neconventionala cu bilblioteca si un cross cultural inedit.

Cross-ul Undercloud este initiat de regizoarea si scriitoarea Chris Simion impreuna cu multipla campioana Valeria Racila Van Groningen. Sambata, 22 august, la 10 dimineata facem incalzirea la propriu pentru deschiderea festivalului. Ne intalnim la Arcul de Triumf si alergam pana la M.T.R. Insa nu oricum ci cu o carte in mana.

Conditia inscrierii la cross este sa ai la tine o carte pe care o consideri esentiala pentru lectura ta si a celorlalti. Dupa ce te-ai inscris si se da startul de gimnasta Andreea Raducanu, alergi sau mergi pe distanta propusa cu cartea in mana, iar cand ajungi la linia de sosire o donezi bibliotecii Undercloud.

Aceasta va functiona in regim permanent la Clubul Taranului. Toti iubitorii de literatura vor putea imprumuta cartile gratis. Pentru ca este un cross atipic numerele vor fi atasate ca semn de carte. In acest fel donatia ta va ramane in amintirea cititorilor si va intra in istoria bibliotecii.

Organizatori:
Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD si Asociatia Bucharest Running Club si este sustinut de Raiffeisen Bank

Vino si alearga, doneaza o carte si infiintam impreuna o biblioteca!

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)