Raiffeisen Bank Romania a derulat, timp de patru saptamani, campania anuala de voluntariat si strangere de fonduri pentru cei aflati in dificultate, sustinuti de United Way Romania, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timisoara. Prin contributia angajatilor bancii s-au strans peste 216.000 lei, suma ce va fi dublata de banca.

Raiffeisen Bank sustine United Way din 2005, iar de la an la an implicarea angajatilor si a companiei a crescut sustinut. Banca este ‘Partener Platinium’ pentru fundatia United Way Romania, cu o contributie de peste 100.000 de euro anual. Alice Papa, Ofiter Comunicare si RP la Raiffeisen Bank, si coordonatorul campaniei interne ne-a spus: “Contributia la United Way este o investitie cu rezultate masurabile si de durata, o modalitate sigura si eficienta prin care putem sa ajutam cu totii comunitatea in care traim.”

Voluntarii Raiffeisen Bank au vizitat un centru de zi pentru batrani, au impartit pachete cu alimente si au petrecut impreuna cateva ore. Cu multa pasiune, angajatii bancii au pregatit dulciuri si produse de toamna pe care le-au vandut la o licitatie interna, toti banii colectati astfel fiind donati catre United Way.

O alta actiune a fost organizata la inaltime, la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din Bucuresti, Sky Tower, unde voluntarii din Raiffeisen Bank impreuna cu copiii de la un centru de zi au petrecut cateva ore jucand ping-pong, fussball, sau participand la ateliere de origami si croitorie. Vizita la muzeul Antipa cu copiii de la un alt centru de zi a completat programul campaniei de voluntariat Raiffeisen Bank pentru United Way.

United Way Romania este o fundatie romaneasca independenta afiliata la United Way Worldwide si are ca scop imbunatatirea calitatii vietii in comunitate prin incurajarea donatiilor individuale, corporatiste si a voluntariatului, pentru ca toata lumea sa aiba sanse egale la educatie, sanatate si un venit decent. Fundatia lucreaza cu voluntari, companii, organizatii neguvernamentale acreditate in domeniul social sau al educatiei, grupuri de initiativa cetatenesti, autoritati locale si specialisti din Bucuresti, Cluj si Timisoara pentru a pune in practica principiul ca „mai bine” nu poate exista decat daca inseamna „mai bine pentru toti”.

Alaturi de 55 de companii, 2.800 de donatori si peste 700 de voluntari, United Way ajuta anual mai mult de 6.500 de persoane in situatii de risc si, astfel, intreaga comunitate, pentru ca vietile tuturor sunt legate si toti avem de castigat cand un copil ia note bune la scoala, cand fiecare familie are ce pune pe masa, cand toti oamenii se bucura de o sanatate mai buna.

Raiffeisen Bank este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari. Baza de clienti a Raiffeisen Bank a ramas constanta la jumatatea anului 2013, la aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.500 de companii. Reteaua Raiffeisen Bank numara 527 de unitati, peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 10.500 de EPOS-uri. Banca avea la 30 iunie 2013, 5.707 angajati
Pentru relatii suplimentare, persoana de contact: Ina Stefanescu, telefon: +4073 232 5000, e-mail: ina.stefanescu@unitedway.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)