Raiffeisen Bank si Directia Generala de Impozite si Taxe Locale a Sectorului 1 – D.G.I.T.L. S1, in parteneriat cu Visa Europe, desfasoara in perioada 13 februarie – 31 martie 2014 o campanie prin care fac mai simpla plata taxelor si impozitelor locale.
Campania presupune acordarea posibilitatii de plata prin card a taxelor si impozitelor locale in agentiile Raiffeisen Bank din Promenada Mall si Feeria – Baneasa Shopping City.

„In perioada februarie – martie, in doua agentii Raiffeisen Bank va functiona un spatiu dedicat incasarii de taxe si impozite unde contribuabilii persoane fizice ai Sectorului 1 isi pot plati contributiile catre bugetul local prin card bancar la un terminal POS” a explicat Mihai Negulescu, Director Directia Acceptare Carduri & E-commerce Raiffeisen Bank.

Contribuabilii nu platesc comision pentru plata taxelor si impozitelor locale cu cardul la POS. Raiffeisen Bank s-a alaturat eforturilor administratiilor locale si ale Visa Europe de a promova sistemele alternative pentru plata taxelor si impozitelor puse la dispozitia contribuabililor in dorinta de a creste cat mai mult numarul celor care opteaza sa achite datoriile catre bugetul de stat prin sisteme electronice.

De altfel, Primaria Sectorului 1 Bucuresti a fost desemnata drept caștigatoare a competitiei nationale de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul derulata de Visa Europe, impreuna cu bancile membre din Romania, in 2013 si a primit titlul onorific de „Primaria Viitorului”, intrucat a inregistrat cel mai mare numar de plati ale taxelor si impozitelor cu cardul la 1.000 de locuitori.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)