Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare si-a lansat paginile oficiale de Facebook, Twitter si Google+. Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai, începand din luna octombrie, Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare adauga noi canale de comunicare, pe langa platformele deja existente: RCA Online si Youtube.com, se arata intr-un comunicat de presa remis de companie.

Paginile contin link-uri catre platforma de RCA online a companiei, informatii si sfaturi utile din domeniul asigurarilor, iar toti cei interesati care o acceseaza pot comunica, de asemenea, direct cu un consultant Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare.

„Se spune în ultimul timp ca daca nu esti prezent în retelele de socializare nu existi. Am ales sa fim prezenti si în social media pentru a fi mai aproape de clientii nostri, sa aflam rapid si facil nevoile pe care acestia le au de la un broker de asigurare sau ce îi nemultumeste. Astfel, atat clientii actuali, cat si cei viitori, ne pot gasi de acum înainte si pe Facebook, Twitter si Google+, platforme pe care vom comunica si unde îi asteaptam cu informatii utile despre serviciile si politele de asigurare, dar si cu multe surprize.”, a declarat Iulia Osman, director executiv al Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare.

Platformele sociale unde activeaza Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare:
Facebook: https://www.facebook.com/RaiffeisenAsigurari
Google +:  http://bit.ly/1rLqaVW
Twitter: @RaiffeisenAsig
***

Despre Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare
Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. (Raiffeisen Broker) a fost înfiintata în 2005 fiind compania de consultanta si brokeraj în asigurari din Romania a grupului Raiffeisen, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare din Europa.

Raiffeisen Broker s-a constituit pentru a intermedia polite de asigurare si pentru a acorda consultanta pentru asigurarea bunurilor finantate în leasing de catre Raiffeisen Leasing IFN S.A..

În prezent, compania si-a extins portofoliul si intermediaza atat polite de asigurare pentru Raiffeisen Leasing IFN S.A., cat si pentru clienti din industrii precum: IT, energie verde, servicii medicale, productia de hartie, lactate, carne, produse chimice, dar si din agricultura, comert (de la produse petroliere pana la materiale de constructii, legume-fructe, etc.), constructii, financiar-bancar si publicitate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)