Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare lanseaza platforma de cumparare  online a politelor de raspundere civila auto (RCA), accesibila 24/7, la adresa www.raiffeisenasigurari.ro.

Noua platforma se adreseaza tuturor celor care au nevoie sa incheie o polita RCA, in principal persoanelor fizice, fara a exclude insa persoanele juridice.

Platforma, investitie care se ridica la aproape 44.000 de euro, va functiona dupa un model gandit pentru a fi usor de utilizat: dupa introducerea datelor in campurile afisate, clientul va putea vizualiza ofertele comparate de la 6 companii de asigurare. Dupa ce este aleasa una dintre oferte se plaseaza comanda, iar clientul va avea la dispozitie 3 modalitati de plata, respectiv ordin de plata, online si ramburs. Livrarea politei RCA se va face gratuit, prin curier rapid.

„Am dezvoltat aceasta platforma pentru a satisface cerintele clientilor actuali, interesati de un serviciu rapid, usor de utilizat si transparent. Noua platforma a Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare a fost gandita pentru a satisface nevoile utilizatorului de online, obisnuit sa achizitioneze produse prin doar cateva clickuri. De asemenea, achizitionarea online a politelor RCA ofera avantajul analizei comparative, in timp real, a tarifelor practicate de mai multe companii de asigurari. Astfel credem ca, lunar, vom emite prin noua platforma circa 500 de polite, insumand aproximativ 6.000 de polite in primul an de functionare a acesteia”, a declarat Iulia Osman, director executiv al Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare.

Momentan, platforma online pune la dispozitia pietei autohtone contractarea politelor de raspundere civila auto (RCA). Planurile companiei pe termen mediu si lung vizeaza ca aceasta sa permita si achizitionarea altor produse de asigurare, precum politele de asigurare de sanatate, cele de asigurare de viata, de asigurare de cheltuieli medicale pentru calatorii in strainatate si altele.

Despre Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare

Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. ( Raiffeisen Broker ) a fost infiintata in 2005 fiind compania de consultanta si brokeraj in asigurari din Romania a grupului Raiffeisen, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare din Europa.

Initial, Raiffeisen Broker s-a constituit pentru a intermedia polite de asigurare si pentru a acorda asistenta pentru asigurarea bunurilor finantate in leasing financiar de catre Raiffeisen Leasing IFN S.A.

In prezent, compania si-a extins portofoliul si intermediaza atat polite de asigurare pentru Raiffeisen Leasing IFN S.A., cat si pentru clienti din industrii precum IT, energie verde, servicii medicale, productia de hartie, lactate, carne, produse chimice, dar si din agricultura, comert (de la produse petroliere pana la materiale de constructii, legume-fructe etc.), constructii, financiar-bancar si publicitate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)