Raiffesein Bank angajeaza Ofiter de Cont in orasele Aiud, Ocna Mures, Ludus si Responsabil Clientela Canale Alternative, in Timisoara.

Ofiterul de cont este responsabil pentru furnizarea de servicii si procesarea de tranzactii cu numerar si fara numerar catre clientii PF si PJ, promovarea si vanzarea produselor si serviciilor PF in conformitate cu standardele de calitate ale bancii.
Cerintele bancii pentru ocuparea acestui post sunt: Studii superioare, de preferinta economice; Experienta in domeniul financiar – bancar; Preferabil experienta in vanzari; Cunostinte despre produse si servicii bancare; Abilitati de operare PC; Flexibilitate, responsabilitate

Transmite CV si o scrisoare de intentie pe e-mail:jobs@raiffeisen.ro.

Responsabil Clientela Canale Alternative – Timisoara

Postul presupune gestionarea portofoliului de parteneriate pe aria alocata in vederea maximizarii vanzarilor de servicii si produse destinate persoanelor fizice; Identifica noi oportunitati de afaceri si incheie parteneriate si/sau contracte; Initiaza si conduce relatia cu clientii existenti si potentiali; Se asigura de buna deservire a clientilor, monitorizand relatia si implicandu-se in solutionarea solicitarilor/ problemelor impreuan cu departamentele responsabil.

Candidatii potriviti vor avea:Studii universitare de profil economic / Minim 1 an experienta in vanzari in domeniul bancar / Cunostinte solide de produse si servicii bancare / Cunostinte PC /Capacitatea de a stabili relatii interpersonale/ Ascultare activa/ Orientarea catre actiune/ Negociere/ Abilitati de prezentare/ Cunoasterea profunda a business-ului.

Transmite CV si o scrisoare de intentie pe e-mail:jobs@raiffeisen.ro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)