Raportul despre creditul Ioanei Basescu luat de la CEC Bank a fost finalizat de comisia parlamentara si va fi inaintat in data de 30 decembrie. Potrivit unor surse, raportul va concluziona ca imprumutul nu a fost luat ilegal, ci putem discuta doar despre lucruri imorale. Contractul a indeplinit toate cerintele sistemului bancar. S-au constat nereguli de organizare la CEC Bank, insa sunt lucruri ce pot fi remediate.

Intre timp, Cosmin Nicula a declarat ca acest raport al comisiei parlamentare va fi facut public, insa a punctat ca s-au facut cateva recomadari catre Ministerului de Finante. Principala recomadare tine de cresterea capitalului social al CEC Bank dar si finantare pentru  extinderea informatica.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)