Garanti Bank anunta o campanie prin care toti posesorii cardului de credit Bonus Card isi pot plati taxele si impozitele in trei rate fara dobanda fie la ghiseele administratiilor financiare prin POS-urile instalate, fie online. Pana la 31 martie 2013, toate platile efectuate cu Bonus Card pentru achitarea taxelor si impozitelor vor fi impartite automat in trei rate fara dobanda, indiferent de modalitatea de plata aleasa. Pe langa plata la ghiseu, posesorii de card pot face plaţile online (Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar) sau pe website-urile primariilor care ofera aceasta facilitate.

Valoarea minima pentru care o tranzactie se imparte in trei rate fara dobanda este de 30 de lei.
„Optiunea de plata in trei rate fara dobanda a taxelor si impozitelor locale vine in sprijinul nevoilor clientilor nostri, pentru a transforma aceasta perioada stresanta si incarcata a anului intr-una mai usoara, dar si pentru a ne tine de promisiunea facuta posesorilor de Bonus Card de a le oferi intotdeauna facilitati suplimentare. Cum tranzactiile online se dezvolta in fiecare an, credem ca aceasta campanie este o solutie pentru clienti atat din punctul de vedere al economisirii timpului dedicat acestor plaţi, cat si al administrarii optime a resurselor financiare personale”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank.

In 2012, volumul platilor pe internet cu Bonus Card a crescut cu 22,56% fata de anul precedent.
Bonus Card este un produs unic in Romania si cel mai profitabil instrument de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti. Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o achizitie atat in tara, cat si peste hotare, iar bonusul reprezinta bani ce pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua extinsa a magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)