Piraeus Bank Romania a atasat cardurilor sale de credit optiunea platii in rate lunare, fara dobanda, acordata exclusiv clientilor care respecta termenele de plata a ratelor. Clientii bancii, detinatori ai cardurilor de credit Piraeus Visa Exact si Visa Exclusive Gold, pot plati in maximum 16 rate fara dobanda toate produsele si serviciile achizitionate de la comerciantii care fac parte din reteaua de parteneri ai bancii.

“Sistemul de finantare in rate oferit de Piraeus Bank Romania prin intermediul cardurilor sale de credit este, in acest moment, unul dintre cele mai generoase astfel de instrumente oferite de piata bancara autohtona. Numarul mare de rate ii permite consumatorului o abordare mai relaxata a bugetului personal. In mai putin de sase saptamani de la realizarea aplicatiei, Piraeus Bank Romania a dezvoltat o retea de 20 de comercianti cu 38 de puncte de vanzare. Dorim ca pana la sfarsitul anului aceasta retea sa fie extinsa si la alte branduri relevante, apreciate de consumatori. Cardurile de credit de la Piraeus Bank, au o serie de beneficii suplimentare in aceasta toamna: un nivel avantajos al dobanzii, precum si extinderea limitei de creditare”, a declarat seful Departamentului Dezvoltare Produse Carduri, Mioara Georgescu.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)