Razvan Szilagyi, CFA, fost CEO Raiffeisen Asset Management

Raiffeisen Asset Management anunță retragerea lui Răzvan Szilagy ce a condus, încă din 2015, cel mai mare administrator de fonduri de investiții din România, cu peste 6 miliarde de lei în active. “A fost o perioadă minunată pentru mine. Am avut ocazia să lucrez și să învăț de la cei mai buni profesioniști, iar călătoria împreună a fost pe măsură.” spune Răzvan Szilagyi.

El și-a început cariera de bancher în 2003, în RaiffeisenBank. În 2015, a preluat conducerea Raiffeisen Asset Management. În timpul mandatului să, RAM a fost în poziția de cel mai mare administrator de fonduri de investiții din România, cu peste 6 miliarde de lei în active. Astăzi, RAM este treilea administrator în piață. Fostul CEO RAM este membru în conducerea CFA România și a Asociației Administratorilor de Fonduri și este implicat în promovarea și susținerea educației financiare.

Răzvan Szilagyi: Îmi voi lua un timp liber, în care să pot să îmi planific urmatoarea etapa a carierei

“Am petrecut 20 de ani în grupul Raiffeisen, din care ultimii 8 ani la RAM. A fost o perioadă minunată pentru mine, în care m-am dezvoltat profesional și am avut multe realizari. Am avut ocazia să lucrez și să învăț de la cei mai buni profesioniști, iar călătoria împreună a fost pe măsură. Acum a venit momentul bun pentru schimbare, pentru că imi doresc să fac lucruri noi. Îmi voi lua un timp liber, în care să pot să îmi planific urmatoarea etapa a carierei.” a spus Răzvan Szilagyi care a revenit cu precizări despre retragerea sa din RAM.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)