Dupa primele patru luni din anul 2014, cele mai importante zece companii de asigurare din Romania aveau, cumulat, aproape 9.900 de reclamatii de la clienti, arata datele centralizate de site-ul economica.net.

Clasamentul este dominat, ca si in anii precedenti, de societatile de asigurari Euroins si Astra, firmele care vand cel mai mult RCA in Romania si care, alaturi de City Insurance(locul 3) si Carpatica Asig(doar locul 7) au o politica de pret total diferita de restul pietei in sensul ca vand foarte ieftin. Pe locul al patrulea a urcat, dupa primele trei luni, compania Uniqa care, desi are o reputatie de bun platitor si desi nu a inregistrat o crestere substantiala a reclamatiilor comparativ cu anul trecut, a fost dezavantajata de scaderile importante inregistrate de societatile detinute in Romania de grupul VIG adica Asirom si Omniasig.

La polul opus se afla companiile Groupama si Generali care , in perioada ianuarie-aprilie au inregistrat sub 100 de reclamatii.

 

Integral aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)