Banca Transilvania a primit premiul Best Local Bank in Romania in cadrul galei anuale Europe Banking Awards, organizata de publicatia EMEA Finance (http://www.emeafinance.com/) in Londra. BT primeste astfel inclusiv recunoastere internationala pentru rezultatele obtinute in 2011. Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, declara: “Suntem onorati si bucurosi de primirea acestui premiu. Focusul nostru a fost, si in 2011, dezvoltarea sanatoasa a bancii, impulsionarea creditarii si managementul riscului. Am crescut mai ales pentru ca deciziile de business se iau pe plan local. Prin rezultatele obtinute, am confirmat inca o data ca suntem Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania”.

In 2011, Banca Transilvania a obtinut un profit net mai mare cu 35% fata de cel din 2010, iar perioada  iulie – septembrie a anului trecut a fost cel mai bun trimestru pentru BT, din ultimii 3 ani. bilantiere ale bancii au marcat o crestere cu 19% fata de 2010, fiind de 25.745 milioane lei, la finalul anului trecut. Banca Transilvania a continuat, in 2011, cresterea creditarii, soldul brut al portofoliului de credite fiind de 15.358 milioane lei, la 31.12.2011, mai mare cu 15% fata de inceputul anului 2011.

Pentru Banca Transilvania, 2011 a fost un an pozitiv si, mai mult decat atat, constituie o baza solida pentru proiectele de business din acest an, orientate spre sustinerea relansarii economiei romanesti si antreprenorilor locali.

EMEA Finance este o revista internationala bilunara, cu informatii si analize destinate mediului financiar din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)