Credit Europe Bank anunta ca ai 3 luni in care poti sa-ti redecorezi casa in rate, prin CardAvantaj. Pana pe 15 septembrie toate tranzactiile efectuate in magazinele de materiale de constructii, amenajari interioare, mobilier sau bricolaj din afara retelei de parteneri Credit Europe Bank vor fi postate automat in 2 sau 3 rate, in functie de valoarea cumparaturilor efectuate.

Astfel, pentru tranzactiile comerciale cu o valoare intre 250 si 500 RON clientii beneficiaza de 2 rate fara dobanda, urmand ca pentru cheltuielile ce depasesc 500 RON numarul ratelor sa creasca la 3.

“Dorim sa dam o mana de ajutor celor care vor sa construiasca, sa reamenajeze sau sa isi decoreze locuinta vara aceasta, oferindu-le posibilitatea de a isi finanta achizitiile intr-un mod cat mai convenabil. in acelasi timp vor avea si libertatea de a isi alege materialele necesare de oriunde considera potrivit, conditiile fiind aplicabile oricarui comerciant din afara retelei de parteneri CardAvantaj”, a declarat Mert Kaftanoglu, Head of Portfolio Management la Credit Europe Bank.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)