Clientii Millennium Bank isi pot refinanta cardurile de credit si overdrafturile la o dobanda de numai 12% pe an, adica sub jumatate din media pietei de carduri de credit* (* conform unui studiu al competitiei efectuat de Millennium Bank), accesand cardul de credit al bancii cu noua optiune de refinantare, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Cand solicita noul card de credit, clientii îsi pot activa optiunea de refinantare a unui card de credit vechi sau un overdraft, folosind functionalitatea Plan de rate. Ei isi pot alege si numarul de rate lunare, care variaza între trei si 30. Dobanda anuala de 12% reduce semnificativ suma totala de rambursat bancii pentru limita folosita.

De exemplu, în cazul unui card de credit de pe care s-a folosit suma de 3.000 de lei si care are o dobanda anuala de 25% (o dobanda medie pe piata cardurilor de credit*), daca un client plateste lunar suma minima de 5%, atunci acesta va achita integral creditul în 113 luni, iar dobanda totala pentru aceasta perioada va fi de 1.900 de lei, care se adauga la suma folosita initial. Folosind cardul de credit Millennium Bank, clientul îsi poate refinanta suma de 3.000 de lei, folosita de pe vechiul card de credit, în maximum 30 de rate egale, cu o dobanda fixa de 12%. Astfel, rata lunara va fi de 116,24 lei, iar dobanda totala platita în cele 30 de luni va fi de 487 de lei, cu 75% mai putin decat în cazul anterior.

[quote_left]NOU: “Topul bancilor pe piata de carduri in 2011” – o analiza prezentata in exclusivitate de BankingNews despre portofoliile de carduri a 16 banci autohtone. Pentru informatii unicat CLICK AICI![/quote_left]Dupa acoperirea integrala a sumei corespunzand vechiului card de credit sau overdraft, clientii pot folosi suma suplimentara disponibila pe cardul de credit Millennium Bank dupa bunul plac. În plus, pe masura ce clientii ramburseaza suma folosita pentru refinantare, limita disponibila pe noul card de credit creste. Millennium Bank a lansat recent programul „Fa-ti colegi de Banca!”, care rasplateste cu un bonus de 50 de lei posesorii de carduri de credit ce recomanda clienti noi pentru cardul de credit. Persoana recomandata primeste, de asemenea, un bonus de 50 de lei dupa ce efectueaza o tranzactie cu noul card de credit în primele trei luni de la emitere.

Printre beneficiile cardurilor de credit ale bancii se afla si Planul de Rate cu Dobanda Zero pentru cumparaturile efectuate la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa, ceea ce reprezinta o premiera pentru piata din Romania. Clientii Millennium Bank primesc si reduceri de pana la 30% la platile efectuate cu cardurile de debit sau de credit în reteaua de comercianti parteneri ai bancii, prin Programul Discount.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)