CEC Bank anunta o campanie promotionala la Creditele de refinantare fara ipoteca imobiliara, in lei, oferind clientilor posibilitatea de a-si gestiona eficient si in conditii avantajoase creditele aflate in derulare la CEC Bank sau la alte institutii financiare.

Principalele beneficii oferite in cadrul campaniei:

  • dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, eliminandu-se astfel riscul valutar;
  • 0% comision de analiza dosar;
  • 0% comision de administrare credit.

Valoarea dobanzii fixe este de 10%*, in cazul in care clientul contracteaza creditul de refinantare fara a solicita si un credit prin card, respectiv de 9,50%**, in cazul in care clientul contracteaza creditul de refinantare impreuna cu un credit prin card. Campania este valabila pana la data de 20.10.2015.

*DAE 10,47%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 10%, fixa pe intreaga durata de creditare si comision de analiza dosar, precum si comision de administrare credit 0. Rata lunara va fi de 1.700,70 lei, iar valoarea totala platibila de 102.041,56 lei.

**DAE 9,92%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 9,50%, fixa pe intreaga durata de creditare si comision de analiza dosar, precum si comision de administrare credit 0. Rata lunara va fi de 1.681,03 lei, iar valoarea totala platibila de 100.861,28 lei.

Suma maxima ce poate fi accesata este de 80.000 lei, pe o perioada de cel mult 60 de luni. In plus, clientii beneficiaza de asigurare de viata si somaj gratuita, ce acopera riscurile de deces din boala sau accident, invaliditate permanenta totala ca urmare a unei boli sau accident precum si somajul involuntar.

“Prin lansarea unei campanii promotionale la Creditele de refinantare in lei, CEC Bank continua politica de sustinere a creditarii in moneda nationala si isi completeaza oferta cu un produs accesibil si atractiv, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al sumei maxime ce poate fi contractata”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)