Alpha Bank adauga noi facilitati creditului de refinantare Alpha All in 1 garantat cu ipoteca, un produs de refinantare complet, cu ajutorul caruia clientii isi pot consolida imprumuturile detinute la mai multe institutii financiare, intr-unul singur, reducand cu pana la 50% rata lunara.

Alpha All in 1 refinanteaza integral soldul creditelor de consum, dobanda acumulata pana la momentul refinantarii creditelor, precum si costurile aferente.

In plus, clientii care solicita pana la data de 15 noiembrie 2013 creditul Alpha All in 1 beneficiaza de un bonus de pana la 1500 lei constand in acoperirea cheltuielilor ocazionate de ipoteca, evaluarea imobilului adus in garantie, cheltuielile notariale si asigurarea imobilului pentru primul an de creditare, in cazul politelor incheiate prin partenerii afiliati.

Totodata clientii pot solicita o suma suplimentara de bani, fara cheltuieli suplimentare, cu  aceleasi conditii de cost.

Creditul Alpha All in 1 garantat cu ipoteca este disponibil in lei sau in euro, cu o perioada de rambursare de pana la 25 de ani. Dobanda este variabila, compusa din ROBOR 3M + marja de 4% in cazul creditelor in lei si EURIBOR 3M + marja de 6%-6.25% in functie de gradul de acoperire cu garantii in cazul creditelor in euro. De asemenea, clientii care opteaza pentru incasarea salariului prin Alpha Bank beneficiaza de o reducere de marja de pana la 0,5 puncte procentuale in cazul creditelor in euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)