Reteaua de Depomate Euronet poate fi utilizata si de clientii  Raiffeisen Bank, in aceleasi conditii ca aparatele de depunere numerar din reteaua bancii. Euronet Services SRL, sucursala Euronet Worldwide inc., a semnat in acest sens un contract cu Raiffeisen Bank, prin care banca are acces la reteaua independenta de automate de depunere numerar Euronet, denumite „Depomate”.
Noul acord de colaborare dintre Raiffeisen Bank si Euronet va diversifica accesul clientilor la servicii bancare de calitate. Astfel, posesorii de carduri de debit sau de credit Raiffeisen Bank pot utiliza reteaua de Depomate Euronet fara niciun comision si au aceleasi beneficii ca la automatele de depunere numerar care apartin bancii: plata facturilor, posibilitatea de achizitie de coduri de reincarcare Orange, Vodafone si Cosmote, mini-extras de cont si schimbarea PIN-ului”, a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Depomatele Euronet  sunt in prezent localizate in orase importante din Romania, iar firma va continua sa isi extinda aceasta retea si in 2013 pentru a-si asigura o prezenta optima in toata tara.

Euronet este cel mai mare dezvoltator de retele independente de ATM-uri din Europa Centrala si de Est. Contractul dintre Raiffeisen si Euronet este al 5-lea contract de participare la reteaua independenta din Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)