EximBank continua procesul de extindere a retelei operative prin deschiderea unei noi agentii in municipiul Arad care sa consolideze prezenta bancii in zona de vest a tarii, una dintre regiunile cu un  nivel ridicat de dezvoltare economica.

”Abordarea de business a EximBank continua sa fie concentrata pe dinamizarea activitatii comerciale prin valorificarea accelerata a specificului activitatii sale si a resurselor disponibile. Analizam permanent oportunitatile si cautam sa ne extindem in zone cu potential economic care sa ne permita sa ne consolidam prezenta pe segmentul de nisa pe care operam – cel de corporate banking. De aceea, avem in vedere continuarea procesului de dezvoltare a retelei cu mentinerea unei pozitii echilibrate din punctul de vedere al riscurilor”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

Noua agentie este deschisa in Arad, Piata Avram Iancu, nr.10 (arad@eximbank.ro) si, la fel ca si ultimele unitati inaugurate de banca, va functiona cu trei angajati, fãrã servicii de back office.

Procesul de dezvoltare a retelei operative a EximBank a demarat anul trecut, când au fost inaugurate patru agentii. EximBank Arad se alatura astfel unitatilor teritoriale pe care banca le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Târgu Mures, Timisoara si Sibiu.

”Aradul este una dintre cele mai bune zone pentru afaceri din tara, cu importante concentrari de productie generatoare de dezvoltare economica si cu un mediu de afaceri dezvoltat. Asadar, pentru EximBank, care are ca business-ului, deschiderea agentiei Arad a fost o decizie fireasca in contextul in care ne-am stabilit strategie sustinerea cât mai multor proiecte care aduc plus valoare in economie”, a mai spus Traian Halalai.

EximBank este o instituþie specializatã al cãrei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcþii de acþiune – finanþare, garantare si asigurare, permite bãncii sã susþinã activitatea si dezvoltarea , a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene. Oeconomici pot obtine informatii suplimentare si prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)