Getin Holding, compania ce detine RIB, a raportat pentru primul trimestru un profit net de aproape 2 mil. lei si anunta planuri de reluare a creditarii si in paralel de lansare a unei campanii de atragere de depozite in trimestrul al doilea.

Romanian Intrnational Bank – RIB, anunta ca in T1 castigul net din dobanzi s-a ridicat la 2,3 mil. lei, la care s-au adaugat castiguri din comisioane de aproape 2 mil. lei. Pentru cresterea resurselor atrase de la clienti si demararea productiei de credite polonezii de bazeaza pe o retea de 34 de unitati, din care 15 situate in Bucuresti. Numarul de angajati cu program integral se ridica la 226, potrivit ZF.

Pe partea de depozite banca avea un stoc de 305 mil. lei. RIB ofera in prezent dobanzi fixe de peste 4% pe an la depozitele in lei mai mari de 50.000 de lei constituite pe sase si noua luni, fiind una dintre cele mai generoase banci.

La sfarsitul primului trimestru banca inregistra active de 357 mil. lei, insa Getin are planuri ambitioase de crestere organica, dar si prin achizitii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)