Ziarul Financiar anunta ca Robert Rekkers (52 de ani), fostul sef al Bancii Transilvania si unul dintre cei mai cunoscuti bancheri de pe piata, care a condus mai multi ani Banca Transilvania, face pasul în lumea traderilor de cereale dupa ce a fost numit ca membru în Consiliul de Administratie al Agricover, unul dintre cei mai mari comercianti de materii prime agricole din Romania.

“Venirea sa va completa competentele deja existente si sunt convins ca experienta sa impresionanta va contribui atat la consolidarea succeselor noastre de pana acum, precum si la dezvoltarea strategica si expansiunea regionala a grupului”, a declarat Jabar Kanani, actionarul Agricover. Rekkers a ramas fara job la sfarsitul lunii ianuarie atunci cand si-a dat demisia din pozitia de director general al Bancii Transilvania, al treilea jucator din sistemul bancar romanesc.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)